Ως ιδιοκτήτης ή διευθυντής ξενοδοχείου, κατανοείτε τη σημασία της ικανοποίησης των αναγκών και των προτιμήσεων των επισκεπτών σας. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια, οι καταναλωτές έχουν ολοένα και πιο εξειδικευμένες διαιτητικές ανάγκες και αυξανόμενες διατροφικές απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεων vegan, κετογονικής διατροφής, διαφόρων ειδών δυσανεξίες/ αλλεργίες, της δίαιτας για διαβητικούς κ.ά. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να παρέχετε προσαρμοσμένες επιλογές menu, για την κάλυψη των ειδικών αυτών αναγκών των επισκεπτών σας.

Η ομάδα του Diet1, ειδικεύεται στην ανάλυση και το σχεδιασμό menu για μικρά και μεγάλα ξενοδοχεία, ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε αυτές τις διαφορετικές διατροφικές απαιτήσεις!

Τι παρέχουμε

Αφού συμφωνήσουμε και επιλέξουμε τον αριθμό των γευμάτων σας προς ανάλυση, προβαίνουμε στην διατροφική ανάλυσή τους μέσω του Diet1 Software. Η ανάλυση γίνεται σε 34 θρεπτικά συστατικά (Μακροθρεπτικά και Μικροθρεπτικά), ώστε να γνωρίζετε πλήρως την διατροφική επάρκεια των γευμάτων σας. Έπειτα, σας αποστέλλουμε Report της ανάλυσης των Συνταγών σας.

  • Σχεδιασμός Νέου Menu

Σε συνεργασία με τον Chef σας, σχεδιάζουμε ένα νέο, πλήρες menu, βασισμένο στις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις του κοινού σας. Αφού επιλέξουμε από κοινού το είδος του menu που επιθυμούμε (πχ Healthy, Vegan, Διαβητικό κ.ά.), προβαίνουμε στον Σχεδιασμό και Ανάλυση του. Η ανάλυση γίνεται μέσω του Diet1 Software σε 34 Μακροθρεπτικά και Μικροθρεπτικά Συστατικά και έπειτα από την ανάλυση, λαμβάνετε Αναλυτικό Report των νέων σας συνταγών.

  • QR Code παρουσίασης αναλυμένων γευμάτων

Αφού αναλύσουμε τα γεύματα που έχουμε συμφωνήσει, σας παρέχουμε ένα QR Code. To QR code αυτό, θα περιλαμβάνει τα γεύματα που αναλύθηκαν και τα συστατικά που περιλαμβάνουν, καθώς επίσης και τα θρεπτικά στοιχεία, τα οποία επιθυμείτε ή είναι χρήσιμο να παρουσιάζονται στον πελάτη. Ο πελάτης με τη σειρά του, σκανάροντας το QR Code, θα έχει στη διάθεσή του μια πλήρη και εμπεριστατωμένη εικόνα, με όλες τις απαραίτητες διατροφικές πληροφορίες που χρειάζεται για το γεύμα που πρόκειται να καταναλώσει.

  • Κοινός Φάκελος Drive

Σε έναν Κοινόχρηστο Φάκελο Drive, μοιραζόμαστε μαζί σας όλο το υλικό του Έργου, για την μελλοντική αξιοποίησή του στην επιχείρησή σας.

Εφαρμογές: Πρωινό, Brunch, Snacks, Κυρίως γεύματα.

Τι κερδίζετε

  • Παραλαμβάνετε Αναλυτικό Report της διατροφικής σύστασης του menu σας, το οποίο μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε με τους πελάτες σας.
  • Κατανοείτε και ανταποκρίνεστε στις ιδιαίτερες προτιμήσεις των πελατών σας, προάγοντας την υγεία και την ευεξία που αναζητούν.
  • Ενισχύετε το Brand σας, μέσω της δημιουργίας θετικής εικόνας στο μυαλό των καταναλωτών, οι οποίοι πλέον απολαμβάνουν εξειδικευμένες και καινοτόμες παροχές.
  • Αυξάνετε τον όγκο του πελατολογίου σας, καθώς προσελκύετε νέους καταναλωτές με ιδιαίτερες διατροφικές προτιμήσεις.
  • Συμβάλλετε δραστικά στην μείωση του Food Waste, το οποίο επηρεάζει σημαντικά το περιβάλλον και πλέον λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν, από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.