Φυσιολογικές Καταστάσεις

Για σένα που στοχεύεις σε:

 • Απώλεια Βάρους
 • Διατήρηση Βάρους
 • Αύξηση Βάρους

Τόσο το ελλιπές όσο και το πλεονάζων βάρος μπορεί να αποτελέσουν παράγοντα κινδύνου για ανάπτυξη διαφόρων παθολογικών καταστάσεων βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα.  Η διατήρηση ενός φυσιολογικού σωματικού βάρους κρίνεται απαραίτητη για την πρόληψη των παραπάνω καταστάσεων.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες. Με την βοήθεια του διαιτολόγου σου μπορείς να φροντίζεις για την καθημερινή σου διατροφή και να πετύχεις τον στόχο σου, χωρίς να στερείσαι καθημερινές απολαύσεις.

Προτεινόμενο πακέτο: Standard

Για σένα που χρειάζεσαι:

 • Vegetarian Διατροφή
 • Vegan Διατροφή
 • Κετογονική Διατροφή
 • Fasting (Διαλείπουσα Νηστεία)

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι υιοθετούν πιο εξειδικευμένα διατροφικά μοντέλα όπως η Διαλείπουσα Νηστεία (Fasting), η Vegan και η Κετογονική διατροφή. Οι συγκεκριμένες διατροφές απαιτούν τα κατανάλωση ορισμένων ομάδων τροφίμων ενώ αποκλείουν κάποιες άλλες.

Έτσι δημιουργείται η ανάγκη για τον έλεγχοορισμένων μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών συστατικών (πχ λιπαρά, βιταμίνη Β12) καθώς μπορεί να παρουσιαστούν ελλείψεις. Τώρα όμως, η Διατροφή σου είναι στα χέρια σου! Το DietOne App παρέχει την δυνατότητα ελέγχου και βελτίωσης της πρόσληψης των απαραίτητων αυτών συστατικών από το κινητό σου.

FAQs

Συχνές ερωτήσεις

 1. 1. Επίλεξε το Πακέτο που σου ταιριάζει και κάνε την Εγγραφή σου
 2. 2. Κατέβασε το Diet1 App για Android ή iOS συσκευή
 3. 3. Κλείσε το πρώτο Ραντεβού με τον Διαιτολόγο σου!
 4. 4. Περιηγήσου στην Εφαρμογή και δες αναλυτικά τα Features της εδώ
 5. 5. Ξεκίνα να χρησιμοποιείς την Εφαρμογή και πάρε και εσύ την "Διατροφή σου στο Χέρι σου"

Φυσικά! Αυτός είναι και ένας σημαντικός λόγος που διαφοροποιεί το Diet1 από τις online αυτοματοποιημένες διαιτολογικές εφαρμογές της αγοράς.

Το Diet1 αποτελεί το 1ο Μοντέλο Online Διατροφικής Παρακολούθησης με App, το οποίο υποστηρίζεται από πραγματικούς Διαιτολόγους της ομάδας μας με τους οποίους κάνεις Video Calls - Συνεδρίες, ικανούς να ανταποκριθούν στις πραγματικές σου ανάγκες και όχι από απλοϊκές και αυτοματοποιημένες λύσεις, που πολλές φορές και σε αρκετά σημεία δεν παρέχουν ουσιαστική εξατομίκευση.

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται σε 2 βασικούς πυλώνες, οι οποίοι κρίνονται απαραίτητοι για την επίτευξη των διατροφικών στόχων σου.

Από τη μια πλευρά υπάρχει ο Διαιτολόγος, ο οποίος είναι πραγματικά δίπλα σου για να σε καθοδηγήσει σε ό,τι χρειαστείς, με online συνεδρίες, chat και παρακολούθηση. Στο Performance πακέτο μάλιστα, αξιοποιούνται καθημερινά διατροφικά δεδομένα, τα οποία παρέχονται σε πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής του Diet1, από τον χρήστη προς τον Διαιτολόγο του.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει η Τεχνολογια, η οποία έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει τόσα χρόνια στη διατροφική παρακολούθηση μέσω μιας εφαρμογής, με ρόλο καθαρά συμπληρωματικό και υποστηρικτικό, για σένα και τον Διαιτολόγο που σε καθοδηγεί. Η εφαρμογή αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να παρέχει αμφίδρομα και στους δύο (Διαιτώμενο και Διαιτολόγο) ό,τι χρειάζονται για τη διατροφική καθοδήγηση, παρέχοντας όλα τα σύγχρονα μέσα τα οποία είναι αναγκαία σε αυτή την πορεία.
Έτσι, η διατροφική καθημερινότητα του Διαιτώμενου μπαίνει σε πρώτο πλάνο και αξιοποιώντας την υποστήριξη της επιστήμης και τα σύγχρονα μέσα, καθίσταται πιο εύκολη και ουσιαστική από ποτέ.

Κάθε 2 εβδομάδες πραγματοποιείται η συνεδρία με τον διαιτολόγο σου μέσω Video Call. Εκεί συζητάτε για την διατροφική σου πορεία και καθορίζετε τους στόχους σας. Στη συνέχεια ο Διαιτολόγος, λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα που έχει συλλέξει μέσω της εφαρμογής και αυτά που έχετε συζητήσει στη συνεδρία, αναλύει τις ανάγκες σου και εσυ λαμβάνεις ένα πλήρως εξατομικευμένο διαιτολόγιο, το οποίο συνοδεύεται από το απαραίτητο υλικό (οδηγίες, συνταγές, ποσοτικοποιημενη λίστα για ψώνια κλπ.) και όλα αυτά είναι οργανωμένα σε ένα app στο Κινητό σου!

 • Standard: Ιδανικό για εσένα που θέλεις να έχεις ό,τι χρειάζεσαι για τη διατροφή σου σε ένα Αpp, γλιτώνοντας χρόνο από την καθημερινότητά σου
 • Performance: Ιδανικό για εσένα που είσαι αθλητής, έχεις κλινική πάθηση ή θέλεις να έχεις πλήρη έλεγχο της πρόσληψής σου απλά με μια εφαρμογή
 • Couples: Ιδανικό για ζευγάρια ή συγκατοίκους που έχουν κοινές Διατροφικές συνήθειες και ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα διατροφής
 • Out of The Box: Ιδανικό για εσένα που έχεις αποφασίσει να πας τη διατροφή σου στο επόμενο level

Εάν δεν είσαι σίγουρος για το ποιο πακέτο σου ταιριάζει καλύτερα, επικοινώνησε μαζί μας και θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις την πιο αποδοτική για εσένα λύση!

Στο Diet1 προσπαθούμε διαρκώς να προάγουμε την σημασία της υγιεινής διατροφής. Πιστεύουμε πως αυτό θα επιτευχθεί πιο γρήγορα συλλογικά. Γι αυτόν τον λόγο συνεργαζόμαστε με Επιχειρήσεις και Οργανισμούς ώστε να βελτιώσουμε την διατροφική καθημερινότητα των ανθρώπων τους. Δημιουργούμε υγιεινό και πλήρως αναλυμένο μενού σε Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Οργαμισούς. Αναλαμβάνουμε μετρήσεις και διατροφική εκπαίδευση αθλητών καθώς και Tailor-Made Εκπαιδεύσεις και Αναλύσεις συστατικών τροφίμων.