Είμαι  Κλινικός  Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc με Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος.

Αποφοίτησα  από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

Κατά την Διάρκεια των Σπουδών μου παρακολουθούσα διαρκώς συνέδρια και ημερίδες σχετικές με διάφορους τομείς της Επιστήμης  της Διαιτολογίας. 

Μετά την αποφοίτησή μου, αποφάσισα να συνεχίσω τις σπουδές μου στον τομέα που πάντα με γοήτευε από τα φοιτητικά μου χρόνια: Στην Κλινική Διατροφή.

Γι αυτόν τον λόγο εντάχθηκα στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών <<Διατροφή και Διαιτολογία>>  του τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας της Σχολής Επιστημών υγείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος με Κατεύθυνση την Κλινική Διαιτολογία, απ΄ όπου και αποφοίτησα με βαθμό Άριστα.

Η Πρακτική μου στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με έφερε σε άμεση επαφή με πολλά Κλινικά Περιστατικά (Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Νεφρική Νόσος, Δυσλιπιδαιμίες, Σακχαρώδης Διαβήτης, Υπέρταση, Καρκίνος κ.α.) αλλά και με όλη την Ιατρική Ομάδα γύρω από αυτά τα περιστατικά  και με έκανε να τα γνωρίσω στην πράξη αλλά και να εντρυφήσω σε αυτόν τον τομέα.

Τέλος, συμμετείχα ως Ομιλητής στο 12ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας  με θέμα εργασίας: << Tα Νέα Διατροφικά Δεδομένα για την Κυστική Ίνωση>>.

Θεωρώ ότι δεν πρέπει να στερούμαστε κανένα τρόφιμο από την καθημερινότητά μας. Μπορούμε να απολαύσουμε τα πάντα. Όπως και στη ζωή μας, έτσι και στη διατροφή μας, όλα είναι θέμα μέτρου.