Η Ιδέα

Οι ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας, οι συνεχείς πληροφορίες και οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής προκαλούν άγχος και δυσκολεύουν την διαχείριση του χρόνου μας. Παρόλο που το φαγητό αποτελεί σημαντικό πυλώνα της ζωής και της καθημερινότητάς μας, η διατήρηση μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής παραμένει ένας δύσκολος στόχος.

Έτσι, συνδυάσαμε τις υπηρεσίες του διαιτολόγου διατροφολόγου με τα σύγχρονα τεχνολογικά διαθέσιμα μέσα και δημιουργήσαμε την εφαρμογή Diet1, η οποία διευκολύνει την καθημερινότητά σου και αλλάζει τα δεδομένα στην εξατομικευμένη διατροφική παρακολούθηση.

Το App

”Καμία Ιδέα δεν έχει αξία χωρίς τη σωστή εφαρμογή της”

Στόχος τoυ App είναι να συγκεντρώνει στο Κινητό σου ότι χρειάζεσαι για την διατροφική σου καθημερινότητα, γλιτώνοντας σου χρόνο από άσκοπες ενέργειες. Παράλληλα, πραγματοποιείς σε χώρο και χρόνο που θες Online Συνεδρία με τον διαιτολόγο σου. 

Για πρώτη φορά μπορείς να έχεις καθημερινά πρόσβαση στην διατροφική σου επάρκεια και τις εξατομικευμένες σου ανάγκες! Real Time μεταφορά διατροφικών δεδομένων στον Διαιτολόγο για Αξιολόγηση και Ανάλυσή τους κατά την προγραμματισμένη Συνεδρία.

Μέσω της Εφαρμογής, μπορείς να επεξεργάζεσαι την διατροφή σου αλλά και να συμβάλεις στην εξάλειψη του Food Waste μέσα από εξειδικευμένα εργαλεία όπως η Shopping List. Παρακολουθείς τις μεταβολές στις μετρήσεις του σώματός σου και το κυριότερο…. Μαθαίνεις μόνος σου πως να τρέφεσαι με υγιεινό και σωστό τρόπο.


Κατέβασε την Εφαρμογή

Ο Στόχος

Για Εσένα
Να κατανοήσεις τις ανάγκες του σώματός σου.
Να έχεις τον πλήρη έλεγχο της Διατροφής σου στο χέρι σου, από το κινητό σου και όλα αυτά υπό την παρακολούθηση του διαιτολόγου σου.

Για Εμάς
Να σου παρέχουμε μία άρτια Διατροφική Εκπαίδευση καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σου. Να αποκτήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς να στερείσαι καθημερινές απολαύσεις.