Είμαι Αθλητικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος MSc με Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, ήρθα σε επαφή με την Επιστήμη της Διατροφής από την Εφηβική μου Ηλικία, καθώς ήμουν αθλητής σε ομάδα μπάσκετ επαγγελματικού επιπέδου  όπου ακολουθούσαμε Διατροφικό Πρόγραμμα. Ο σπόρος είχε ήδη μπει μέσα μου.  Η επαφή έγινε πιο άμεση

κατά την διάρκεια των σπουδών μου, ενώ παράλληλα παρακολουθούσα σε συστηματική βάση σεμινάρια και ημερίδες. 

Έπειτα όταν εκπόνησα την πτυχιακή μου εργασία με θέμα «Άγχος και Κατάσταση Θρέψης σε γυναίκες 18-30 ετών» συνειδητοποίησα πως η διατροφή είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας που επηρεάζει άμεσα και έμμεσα την καθημερινότητά μας .

Η Πρακτική μου άσκηση έγινε σε μεγάλη αλυσίδα Γυμναστηρίων στην Θεσσαλονίκη και διετέλεσα υπεύθυνος Διαιτολόγος σε τρία γυμναστήρια. Η συνεργασία μας συνεχίστηκε και μετά το πέρας της πρακτικής μου άσκησης και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. 

Αφού αποφοίτησα και έχοντας μια μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό αποφάσισα να συνεχίσω τις σπουδές μου και εντάχθηκα στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διατροφή και Διαιτολογία»  του τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας της Σχολής Επιστημών υγείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος με Κατεύθυνση την Αθλητική Διατροφή.

Η Διπλωματική μου εργασία είχε θέμα «Εθισμός στα social media και στρες σε νέους 18-30 ετών».
Πώς επηρεάζουν την κατάσταση θρέψης και τι ρόλο παίζει η άσκηση;» 

Τέλος, υπήρξα προπονητής ακαδημίας μπάσκετ σε ομάδα της Θεσσαλονίκης με την οποία συνεργαζόμουν και στον τομέα της διατροφής πραγματοποιώντας μετρήσεις και παρέχοντας διατροφικές συμβουλές στους νεαρούς αθλητές.