Φυσιολογικές Καταστάσεις

Τόσο το ελλιπές όσο και το πλεονάζων βάρος μπορεί να αποτελέσουν παράγοντα κινδύνου για ανάπτυξη διαφόρων παθολογικών καταστάσεων βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα.  Η διατήρηση ενός φυσιολογικού σωματικού βάρους κρίνεται απαραίτητη για την πρόληψη των παραπάνω καταστάσεων.

Η εγκυμοσύνη χρήζει εξειδικευμένης διατροφής η οποία πρέπει να προσαρμόζεται κατά το πέρασμα των μηνών. Αντίστοιχα, κατά τον θηλασμό το μητρικό γάλα αποτελεί ιδανική τροφή για τα βρέφη και τα νεογέννητα και προλαμβάνει πολλές παθήσεις και καταστάσεις σε αυτά αλλά και στην ίδια την μητέρα.

Για την θηλάζουσα μητέρα, είναι απαραίτητο να αυξήσει την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων της ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του θηλασμού.

*Προτεινόμενα Πακέτα: Standard, Performance

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι υιοθετούν πιο εξειδικευμένα διατροφικά μοντέλα όπως η Διαλείπουσα Νηστεία (Fasting), η Vegan και η Κετογονική διατροφή. Οι συγκεκριμένες διατροφές απαιτούν τα κατανάλωση ορισμένων ομάδων τροφίμων ενώ αποκλείουν κάποιες άλλες.

Έτσι δημιουργείται η ανάγκη για τον έλεγχο ορισμένων μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών συστατικών (πχ λιπαρά, βιταμίνη Β12) καθώς μπορεί να παρουσιαστούν ελλείψεις. Τώρα όμως, η Διατροφή σου είναι στα χέρια σου! Το DietOne App παρέχει την δυνατότητα ελέγχου και βελτίωσης της πρόσληψης των απαραίτητων αυτών συστατικών από το κινητό σου.

Η υιοθέτηση μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής  συμβάλλουν άμεσα στην βελτίωση της σωματικής, ψυχολογικής και πνευματικής κατάστασης του ατόμου.  Έχεις ‘’πιάσει’’ ποτέ τον εαυτό σου να είναι γεμάτος ενέργεια μετά από ένα πλήρες γεύμα; Έχεις αισθανθεί πιο παραγωγικός στην δουλειά σου όταν το στομάχι σου είναι γεμάτο;

Η ομάδα του Diet1 είναι εδώ για να σε βοηθήσει να πετυχαίνεις τους διατροφικούς σου στόχους

Diet One

Επικοινώνησε Τώρα

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας
και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.