Διατροφικές Υπηρεσίες σε Επιχειρήσεις Εστίασης

Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες των Καταναλωτών ολοένα και αυξάνονται. Το ίδιο συμβαίνει και με τις διατροφικές τους ανάγκες (vegan, διαβητικοί, νεφροπαθείς, Healthy Food κα). Οι Επιχειρήσεις Εστίασης και τα Ξενοδοχεία συναντούν συχνά πλέον καταναλωτές οι οποίοι έχουν εξειδικευμένες διατροφικές ανάγκες. Γι’ αυτόν τον λόγο, η ομάδα του Diet1,  στις Β2Β υπηρεσίες της ασχολείται με την Ανάλυση και Κατάρτιση Μενού για τα Ξενοδοχεία και τις Επιχειρήσεις Εστίασης.

Τι παρέχουμε

Ανάλυση Υπάρχοντος Μενού

Ανάλυση Υπάρχοντος Μενού

Αφού επιλέξουμε τον αριθμό των πιάτων προς ανάλυση προβαίνουμε στην διατροφική ανάλυσή τους μέσω του Diet1 Software. Η ανάλυση γίνεται σε 34 συστατικά (Μακροθρεπτικά και Μικροθρεπτικά), ώστε να γνωρίζετε την διατροφική επάρκεια των πιάτων σας. Έπειτα, σας αποστέλλουμε Report της ανάλυσης των Συνταγών σας.

Σχεδιασμός Νέου Μενού

Σχεδιασμός Νέου Μενού

Σε συνεργασία με τον Chef σας, σχεδιάζουμε ένα πλήρες μενού βασισμένο στις διαφορετικές ανάγκες του κοινού σας. Αφού επιλέξουμε από κοινού το είδος του μενού που επιθυμούμε (πχ Healthy, Vegan, Διαβητικό κα), προβαίνουμε στον Σχεδιασμό και Ανάλυση του. Η ανάλυση γίνεται μέσω του Diet1 Software σε 34 Μακροθρεπτικά και Μικροθρεπτικά Συστατικά και έπειτα από την ανάλυση, λαμβάνετε Αναλυτικό Report των νέων σας συνταγών.

Κοινός Φάκελος Drive

Κοινός Φάκελος Drive

Σε έναν Κοινόχρηστο Φάκελο Drive θα μοιραστούμε μαζί σας όλο το υλικό του Έργου, για την μελλοντική αξιοποίησή του στην επιχείρησή σας

Τι Κερδίζετε

Diet One

Επικοινώνησε Τώρα

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.