Διατροφικές Υπηρεσίες σε Αθλητικά Σωματεία

Τα αθλητικά σωματεία είναι σημαντικό να μπορούν να παρέχουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση του υγιεινού τρόπου ζωής στους νέους αθλητές-αθλήτριες και να συμπεριλαμβάνουν στο δυναμικό τους εκτός από γυμναστές και άλλους επιστήμονες υγείας (πχ γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, διαιτολόγους). Ειδικότερα, στην διατροφή των μικρών μας αθλητών πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς οι ανάγκες σε θερμίδες και Μακρο-Μικροθρεπτικά συστατικά αυξάνονται σημαντικά. 

Στα παιδιά και στους εφήβους έως 16 ετών, δεν συνίσταται η παροχή εξατομικευμένων διαιτολογίων. Γι’ αυτόν τον λόγο, πρέπει να βρεθούν άλλες μέθοδοι ελέγχου της κατάστασης θρέψης και της ανάπτυξης του παιδιού. Το Diet1, στις Β2Β υπηρεσίες του, σας προσφέρει ένα καινοτόμο και ευέλικτο μοντέλο συνεργασίας μέσα στην προπονητική περίοδο.

Τι παρέχουμε

Επισκέψεις

Επισκέψεις

Ερχόμαστε στις εγκαταστάσεις σας δύο (2) φορές τον χρόνο, στην αρχή και στην λήξη της σεζόν.

Σωματομετρικές Μετρήσεις

Σωματομετρικές Μετρήσεις

Λαμβάνουμε το φύλο και την ηλικία του κάθε παιδιού και πραγματοποιούμε μετρήσεις σε: Βάρος Ύψος

Αποτελέσματα Μετρήσεων

Αποτελέσματα Μετρήσεων

Μέσω των Μετρήσεων και με τη βοήθεια επιστημονικού προγράμματος, ορίζουμε τη Κατάσταση Θρέψης (ελλιποβαρής, νορμοβαρής, υπέρβαρος, παχύσαρκος) των Αθλούμενων.

Διατροφικές Οδηγίες

Διατροφικές Οδηγίες

Ανάλογα με την Κατάστασης Θρέψης του κάθε παιδιού, του αποστέλλουμε εξειδικευμένες διατροφικές οδηγίες

Κοινός Φάκελος Drive

Κοινός Φάκελος Drive

Σε έναν Κοινόχρηστο Φάκελο Drive θα μοιραστούμε με το Σωματείο σας, το υλικό όλων των Μετρήσεων και των Διατροφικών Οδηγιών. Έτσι, θα μπορείτε να έχετε αρχείο με την Κατάσταση Θρέψης των αθλούμενών σας.

Τι κερδίζουν οι νέοι Αθλητές

Diet One

Επικοινώνησε Τώρα

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.